2012-11-18 09:43:30• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Nyilas - Élvezd az életet!

Napi horoszkóp november 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ez a vasárnap nagyszerű nap lesz. Ragadd meg az alkalmat a délelőtti Holdszünetkor, hogy csak heveréssz kényelmesen. Délután legjobb lesz, ha egy jó barátoddal találkozol. A Hold déltől a Vízöntő jegyében áll, ez kellemes hangulatba ejt. Élvezni fogod a mai estét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mai nap hosszú Holdszünettel indul. Nyugodtan kialhatod hát magad, akár délig is. Ezután a Hold a Vízöntő jegyébe lép, és azt akarja, hogy csinálj valamit. Hangulatod emelkedik, élményeket szeretnél gyűjteni. Kellemesen ér véget a hét, nagyon fogod élvezni a mai estét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai nap egyik fele a Bak, a másik fele a Vízöntő jegyében álló Hold alatt telik el. Ezért kezdetben sok tennivalód lesz, utána azonban 13 órától lazíthatsz, és olyan dolgokkal foglalkozhatsz, amik a kedvedre vannak.

Napi horoszkóp - rák

Rák


A nap első órái igen nyugodtak és szemlélődőek lesznek, a délután azonban felélénkül. Élvezd ki a vihar előtti csendet! 13.11-től a Vízöntő jegyében álló Hold felkelti kalandvágyadat. Tégy nyugodtan valami bolond, szokatlan dolgot! Az este nagyon alkalmas lesz rá, hogy terveket szövögessél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Egy kellemes nap vár ma rád. 13.11-ig szünetel a Hold, és a legjobban úgy jársz, ha délelőtt te sem csinálsz semmit – például az ágyban maradsz és újságot olvasol. Délután igen barátságos Hold lesz a társad a Vízöntő jegyében, aki felvidít és merészségedet is előhozza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A délelőttöt elnyeli egy Holdszünet, így el is lustálkodhatsz akár ebédig is. A délután vidáman alakul, mert a Hold a Vízöntő jegyében áll. Sokat viccelődsz, és legjobban jó társaságban érzed magad. Az este is messze lesz a hétköznapi hangulattól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A vasárnap Holdszünettel kezdődik, amit legjobb, ha egyszerűen átalszol. Röviddel 13 óra után vége a Holdszünetnek, és a Hold a Vízöntő jegyébe lép. Ez nagyszerű előfeltétele egy vidám és kiegyenlített vasárnap délutánnak. A Nap és a Hold harmonikus kapcsolatban vannak. Ne felejts el ma barátaiddal találkozni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ma hívogat az élet, szórakoztató nap vár rád. Élvezd ki! A csillagok boldoggá tesznek. A magányosoknak jó esélyük van társat találni. A flörtpotenciál 100%-nál áll. Ne engedd ezt az esélyt kihasználatlanul elmúlni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A vasárnap hosszú Holdszünettel kezdődik. Jól érzed magad. Kiegyensúlyozott a nyugalom és a változatosság aránya. A Bak jegyében álló Hold ezt így szereti. Délutánra a Hold belép a Vízöntő jegyébe, neked szép élményeket hozva. Menj el sétálni, szívj friss levegőt, kávézzál, egyél süteményt – élvezd az életet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Kellemes vasárnapod lesz. Ismét Holdszünet van, de ez ezen a napon csak szép lehet. A Hold 13.11-től a Vízöntő jegyébe lép. Végre elemedben vagy. Most már ízlésed szerint való ez a nap. Érzed a Hold mágiáját, szeretetét, erejét. Az estét a Hold és a Nap harmonikus kapcsolata ragyogja be.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Kellemes vasárnapod lesz. Ismét Holdszünet van, de ez ezen a napon csak szép lehet. A Hold 13.11-től a Vízöntő jegyébe lép. Végre elemedben vagy. Most már ízlésed szerint való ez a nap. Érzed a Hold mágiáját, szeretetét, erejét. Az estét a Hold és a Nap harmonikus kapcsolata ragyogja be.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A mai nap ismét Holdszünettel indul: 12-ig legkellemesebben ágyban fekve töltheted az időt. Ezután a Hold a Vízöntő jegyében uralkodik. Ez felhív arra, hogy találkozz barátaiddal. Élvezetes órákat tölthettek el együtt.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: